dijous, 24 d’abril del 2014

SEMANA SANTA EN MALLORCA

Hola companys, amics de la moto a passat els dies de Setmana Santa a Mallorca; amb uns quants amics de Flix i de Amposta.
Varem viatjar amb ferrys, amb tot el proses de embarcar les motos (pebretes tot el viatge soles a les bodegues). D´enada va ser mes "rapid", ja que varem dormir al cama-rot. de tornada va ser mes llarg, a coberta.
Els dies que vam passar a Mallorca, es van fer varies rutes per les carreteres de l´illa, (Andraitx, Soller, serra de Tramontana, ect).
Per anar a Soller es va agafar el tren que uneix Palma amb Soller, molt típic, tot de fusta. Agraïment especial al guia dels ferrocarrils que ens feia pujar i baixar quan tocava, ¿o no?.
Evidentment, no tot a de ser viatjar amb moto, al vespre es va gaudir tot lo que es ve poder. com es veuen amb algunes fotos, es van descobrir futurs participants de Eurovision."Ara ja entenc l´aigua del dilluns al tornar".
També agrair la companyia del club HDC de Mallorca que ens van acompanyar amb algunes sortides i ens van mostrar indrets nous.
Si creieu que aquestes sortides amb moto os agraden, no dubteu en ficar-vos amb contacte amb Amics de la Moto de Reus, per properes sortides. Per descantat, aquestes sortides estan obertes a tot tipus de moto, només volem passar-nos lo millor posible y gaudir del territori.







MOTO-RUTA dels PORTS de TORTOSA-BESEIT

  Una ruta de 350 Km, hem passat per tres comunitats autònomes: Catalunya, Aragó i Valencia i 9 Comarques. Els Ports de Tortosa-Beseit es u...